Thuis...
Door: Dorien en Froukje
12 Juni 2009 | Nederland, Amsterdam
Lieve vrienden & vriendinnen
We zijn er weer! Inmiddels alweer 3 weken. We hebben nog een heerlijke week aan het strand gehad, met nog een aantal toeristische hoogtepunten: Kakum National Park, Fort Elmina en Cape Coast Castle. Maar we hebben vooral nog eventjes genoten van de heerlijke zon!
We hadden in Marokko, Casablanca. Een moderne stad maar met wel veel mooie Marokkaanse gebouwen (zoals de op 2 na grootste moskee van de wereld!!)
Woensdagmiddag kwamen we aan op Schiphol, heel erg leuk om iedereen weer te zien en we waren heel verrast door onze lieve vriendinnetjes die met een spandoek en verkleed als kaasmeisjes mét allemaal Nederlandse hapjes op ons stonden te wachten.
Het was erg wennen om weer thuis te zijn, maar ook wel weer heel erg gezellig!
Zoals jullie waarschijnlijk wel uit onze vorige berichten hebben opgemaakt, hebben we een geweldige tijd gehad in Ghana! We hebben de cultuur goed leren kennen en veel van het land gezien. Veel nieuwe dingen geleerd én veel leuke mensen leren kennen.
Een ervaring die we ons hele leven niet zullen vergeten!
Dit was ons laatste bericht, dus bij deze willen we jullie bedanken voor jullie leuke reacties op onze verhalen!
Ook willen we alle donateurs vast bedanken, met het geld hebben we veel kunnen doen! Zo hebben we spullen voor 'onze' school in Serebuoso gekocht, maar hebben we ook nog een deel over. Met dit geld helpen we mee aan de bouw van de speeltuin bij het weeshuis (daycare) in Kokobeng. (donateurs ontvangen binnenkort hierover een mailtje).
Tot de volgende reis;)
Liefs,
Froukje en Dorien
Het was erg wennen om weer thuis te zijn, maar ook wel weer heel erg gezellig!
Een ervaring die we ons hele leven niet zullen vergeten!
Tot de volgende reis;)
Liefs,