Telefoonnummers - Reisverslag uit Accra, Ghana van dorienenfroukje - WaarBenJij.nu Telefoonnummers - Reisverslag uit Accra, Ghana van dorienenfroukje - WaarBenJij.nu

Telefoonnummers

Door: Froukje en Dorien

Blijf op de hoogte en volg

12 Januari 2009 | Ghana, Accra

Hoi iedereen,
Wat ontzettend leuk om al die reacties te lezen!
Gister hebben we op het strand gelegen en nog wat geslapen in de middag. Vandaag zijn we weer naar Accra gegaan, om geld te wisselen en een internet cafe op te zoeken. We zijn weer in dezelfde cafe beland als vorige keer, dus weer geen foto's...
Dorien en ik hebben inmiddels wel een telefoonnummer hier. Jullie kunnen ons smsen of bellen als je dat wilt. (Bellen kan evt. via HalloBuitenland, maar dat werkt niet altijd.)

Dorien: 00233 249 164 975

Froukje: 00233 249 164 963

Een uitgebreider bericht komt van de week weer..
liefs, Dorien &Froukje.

ps. Storten kan nog steeds ;)

• 12 Januari 2009 - 17:33

Bert En Ilse:

Hai lieverds, weer met z'n vierentwintige in het trotrobusje zonder deo.... Goede reis morgen
    dikke knuffel van ons xxx

• 12 Januari 2009 - 19:02

Catherine:

Lieve Dorien,
    Dank weer voor je bericht. Fijn dat jullie goed aangekomen zijn. Ben benieuwd wanneer jullie echt aan de slag gaan... Geniet van de relaxtijd! Hier alles goed. De kinderen hebben het regelmatig over je en Willemijn zei vanavond onder het eten dat ze blij was dat je goed aangekomen was. Succes met alles! Groeten, Catherine

• 13 Januari 2009 - 08:39

Lex & Sofie:

Hey meiden!

Fijn dat alles goed met jullie gaat, ik ben wel jaloers of jullie lekkere weer, maar ik heb hier geschaats, wat ook heel leuk was.
    Het toneelstuk van 11b was trouwens heel leuk en Vera speelde heel goed!
    Veel plezier nog aan de kust en daarna hard aan het werk, veel succes!

Kus van Lex en Sofie!

• 13 Januari 2009 - 10:29

YvetteFransMeesNoud:

Hoi Frouk (en Dorien natuurlijk). Fijn om te horen dat jullie goed zijn aangekomen en dat het goed met jullie gaat. Geniet van alle indrukken. We volgen jullie via deze site! Liefs van ons viertjes

• 13 Januari 2009 - 19:37

Bram En Rozemarijn:

hé lieve Froukje en Dorien!

wat leuk zeg dat jullie het daar zo fijn hebben!lijkt ons allemaal nogal spannend, zo daar met z'n tweetjes!maar natuurlijk wel lekker weer, stiekem zijn wij wel een beetje jaloers ;) haha
    we zijn benieuwd naar jullie volgende berichtje!

hele dikke kus,
    Bram en Roos.

• 13 Januari 2009 - 21:55

Lucienne:

hallo froukje,
    ben vanavond met je mams en marion een hapje wezen eten en ben weer even bijgekletst.
    heb begrepen dat jullie je inmiddels aan het tempo hebben aangepast. heb bewondering voor jullie dat jullie dat zo snel oppikken....zou al helemaal "gek" zijn geworden......ja het is daar wel ietsje anders dan bij ons he? hoop dat jullie nu snel worden opgehaald zodat het "echte" werk kan beginnen.
    dikke knuf
    lucienne